AANKLACHT

Bij deze dien ik een officiële aanklacht in tegen burgemeester Sharon Dijksma van Utrecht, wegens groepsdiscriminatie en uitsluiting van Nederlandse staatsburgers op basis van hun achtergrond. Gelieve massaal mijn voorbeeld te volgen. Aangifteformulieren liggen klaar in de politiebureaus van uw woonplaats. De discriminatie betreft Johan van Bunnik en zijn zoontje Lars uit de Biltstraat. Het gaat ook om ome Joop Vernooij en zijn neefje Boris, beiden woonachtig in de Berekuil. En niet te vergeten om het echtpaar Gerrit en Lenie uit de Takkestraat, plus duizenden anderen met een geldige verblijfsvergunning voor het onder Utrechts gezag vallende ministadstaatje Galgenwaard. Een geldige verblijfsvergunning in de vorm van een seizoenkaart van FC Utrecht.

Van al deze mensen – die met hun aanmoedigingen en investeringen in toegangsbewijzen, shirtjes, bier en patat het stadstaatje Galgenwaard overeind houden – wil Sharon Dijksma minder, minder, minder in het stadion. De burgermoeder van de partij die roept ‘wij laten in Nederland niemand los’… De bestuurder van de stad met de regenboogoversteekplaats bij de Bijenkorf, waarin ook nog de LHBTIVWXYZ-vlag is aangebracht om toch vooral maar te laten zien hoe ínclusief Utrecht is… Behalve dan voor trouwe rood/witte voetbalsupporters, verketterd omdat een stelletje achterlijke gladiolen – hun rellust laf verschuilend achter dezelfde clubkleuren – na een verloren potje agenten molesteren en politiebusjes in elkaar rammen.

Er staan overal camera’s in en rond het stadion en als die geen beelden leveren zijn er altijd nog minstens tientallen mobieltjes die het wangedrag van het tuig hebben vastgelegd. Je hoeft dus geen Sherlock Holmes te zijn om de schuld van het schorremorrie te bewijzen. De schuld bewijzen van Johan van Bunnik, Joop Vernooij en Gerrit van Leusden is onmogelijk, omdat zij onschuldig zijn. Die mensen desondanks straffen door ze te weren uit Galgenwaard is flagrant in strijd met de regels van de democratie. De rechtsstaat is ernstig in gevaar met PvdA’ers als Sharon Dijksma aan het roer.       

Scroll naar boven