COMPLOTTHELOUIS

Oh, dus jullie denken dat Louis van Gaal zoiets zomaar zegt. Dat denken jullie dus. Dat Louis van Gaal wakker werd in zijn Portugese kingsize bed en in een opwelling besloot: Louis van Gaal gaat vandaag zeggen dat Louis van Gaal wéét dat Louis van Gaal en Oranje tijdens de kwartfinale van het WK in Qatar zijn genaaid, omdat Messi per se wereldkampioen moest worden. Typisch weer zo’n staaltje van de valse domheid van journalisten die het volk misleidt. Louis van Gaal 5, media 0. 

Zelfs De Telegraaf-columnist die altijd roept dat hij zo’n fan is van Louis van Gaal – ene Rob Hoogland – schrijft dat de complottheorie van Louis van Gaal onzin is. Dat die Spaanse scheidsrechter weliswaar hartstikke slecht floot en behoorlijk in het voordeel van de Argentijnen, maar dat je toch echt een wappie moet zijn om te geloven dat de FIFA daar met een duivels plan achter zat. Ex-sportverslaggever, die Hoogland, dus dan weet je het wel. Om met Louis van Gaal te spreken: eens een sportverslaggever, altijd een verrader van Louis van Gaal. 

Allemaal kleine treurige zieltjes die in hun bekrompenheid niet zien wat Louis van Gaal wel ziet: Het Complot van Qatar ontstijgt een simpel voetbalbondje als de FIFA. Er zit veel meer achter De Schande Van De Zandbak. Het World Economic Forum. Klaus Schwab. Poetin. De macht van democratisch Europa, met Louis van Gaal als ongekroonde keizer, moet worden gebroken en hoe doe je dat? Door de beste voetballers – de goden van het volk – weg te sluizen naar Saoedi Arabië. Door met valse trucs Argentinië wereldkampioen te maken en Messi naar Miami te lokken, nadat corona-vaccinaties van Helsinki tot Napels al hun vernietigende werk hebben gedaan. 

The Great Reset begint niet met een meer duurzame en inclusieve wereld – dat is een valse afleidingsmanoeuvre – maar met Argentinië als kampioen. Die vermaledijde journalisten zitten allemaal in de samenzwering. Daarom, vrienden van de planeet, laten we massaal in Louis van Gaal-T-shirts naar de Zuidas trekken, onze handen vastlijmen aan het asfalt van de A10 en met ons allen scanderen: alleen Louis van Gaal kan ons nog redden. Dat zal ze leren, die complotsmeders.          

Scroll naar boven